For Reservation Call : +381 21 468 409 travelnovisad@gmail.com

Vatromet Novi Sad 2         Vatromet Novi Sad 1

Za doček Nove 2020 godine u Novom Sadu pripremili smo Vam programe sa dva, tri i četiri noćenja u našem gradu:

Doček Nove godine 2 noćenja:

 1. DAN: 31.12.2019. Dolazak u Novi Sad u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel, priprema za doček. Slavlje i doček Nove godine u odabranom hotelu, restoranu ili na Trgu Slobode u Novom Sadu uz program izvodjača. Povratak u hotel, noćenje.
 2. DAN: 01.01.2020. Kasni doručak. Fakultativni obilazak grada – panoramsko razgledanje grada (Srpsko Narodno Pozorište, Katedrala, mostovi, stadion, sportsko-poslovni centar – SPENS…). Odlazak na Frušku Goru, planinu koja se nalazi u blizini Novog Sada, do Iriškog Venca koji je jedno od omiljenih turističkih izletišta Novosađana, gde nastavljamo druženje u planinskom ambijentu uz ručak – „razbijanje mamurluka na Sremački način“. Povratak u hotel, priprema za reprizu Nove godine. Repriza Nove godine u jednom od novosadskih restorana (a la cart). Povratak u hotel, noćenje.
 3. DAN: 02.01.2020. Doručak, napuštanje hotela. Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi u 1/2 sobi:


cenovnik 2 noćenja srb

U cenu aranžmana uračunato: dva noćenja sa doručkom u hotelu osim u hotelu Sajam gde je samo usluga noćenja, troškove organizacije aranžmana.

U cenu aranžmana nije uračunato: doplata za jednokrevetnu sobu, ulaznica za doček Nove godine (u hotelu Leopold I), panoramsko razgledanje grada, ručak na Fruškoj Gori, transfere po programu, usluge licenciranog turističkog vodiča,  boravišna taksa, individualni troškovi putnika i programom nepomenute usluge.

***Doplata za doček Nove godine u hotelu Leopold I je 40 eura (uključena gala večera).***

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre korišćenja usluga.

Doček Nove godine 3 noćenja: 

 1. DAN: 30.12.2019./ponedeljak/ Dolazak u Novi Sad u poslepodnevnim časovima i smeštaj u hotel.
 1. DAN: 31.12.2019./utorak/ Doručak. Fakultativni obilazak Petrovaradinske tvrdjave i centra Novog Sada sa glavnim trgom, gradskom kućom, Crkva Ime Marijino, Zmaj Jovina i Dunavska ulica u pratnji licenciranog turističkog vodiča. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel, priprema za doček Nove godine. Slavlje i doček Nove godine u odabranom hotelu, restoranu ili na Trgu Slobode u Novom Sadu uz program izvođača. Noćenje.
 1. DAN: 01.01.2020./sreda/ Kasni doručak. Fakultativni odlazak u Sremske Karlovce, obilazak grada (Fontana četiri lava, Magistrat, Patrijaški dvor, Karlovačke gimnazije…) i poseta jednoj od čuvenih  Vinarija i degustacija vina. Ručak u jednom od restorana u Sremskim Karlovcima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel, noćenje.
 1. DAN: 02.01.2020./četvrtak/ Doručak. Napuštanje hotela. Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi u 1/2 sobi:


cenovnik 3 noćenja srb

U cenu aranžmana uračunato: tri noćenja sa doručkom u hotelu osim u hotelu Sajam gde je samo usluga noćenja, troškove organizacije aranžmana.

U cenu aranžmana nije uračunato: doplata za jednokrevetnu sobu, ulaznica za doček Nove godine (u hotelu Leopold I), obilazak grada i Petrovaradinske tvrdjave, izlet u Sremske Karlovce, poseta jednoj od Vinarija sa degustacijom vina, ručak u jednom od restorana u Sremskim Karlovcima, transfere po programu, usluge licenciranog turističkog vodiča,  boravišna taksa, individualni troškovi putnika i programom nepomenute usluge.

***Doplata za doček Nove godine u hotelu Leopold I je 60 eura (uključena gala večera).***

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre korišćenja usluga.

Doček Nove godine 4 noćenja:

 1. DAN: 30.12.2019./ponedeljak/ Dolazak u Novi Sad u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Odlazak u šetnju centrom grada i fakultativna poseta SNP i jednoj od predstava. Povratak u hotel. Noćenje.
 2. DAN: 31.12.2019./utorak/Doručak, panoramsko razgledanje grada i odlazak na Petrovaradinsku tvrđavu, obilazak. Povratak u hotel, priprema za doček. Slavlje i doček Nove godine u odabranom hotelu, restoranu ili na Trgu Slobode u Novom Sadu uz program izvođača. Povratak u hotel. Noćenje
 3. DAN:  01.01.2020./sreda/ Kasni doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Priprema za reprizu Nove godine. Repriza Nove godine u jednom od novosadskih restorana (a la cart). Povratak u hotel, noćenje.
 4. DAN: 02.01.2020./četvrtak/Doručak. Odlazak do Sremskih Karlovaca – vinogradarski gradić smešten između obronaka Fruške Gore i Plavog Dunava. Sremski Karlovci čuvaju bogatui riznicu srpske kulture i duhovnosti u svojim građevinama od neprocenjive istorijske vrednosti, a na njegovim ulicama se i danas slave vino i grožđe uz poeziju Branka Radičevića. Obilazak mesta, poseta jednom vinskom podrumu. Degustacija vina. Odlazak na ručak u jedan od restorana na obali Dunava. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
 5. DAN: 03.01.2020./petak/ Doručak. Napuštanje hotela. Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi u 1/2 sobi:


cenovnik 4 noćenja srb

U cenu aranžmana uračunato: četiri noćenja sa doručkom u hotelu osim u hotelu Sajam gde je samo usluga noćenja, troškove organizacije aranžmana.


U cenu aranžmana nije uračunato:
doplata za jednokrevetnu sobu, ulaznica za doček Nove godine (u hotelu Leopold I), obilazak grada i Petrovaradinske tvrdjave, izlet u Sremske Karlovce, poseta jednoj od Vinarija sa degustacijom vina, transfere po programu, usluge licenciranog turističkog vodiča,  boravišna taksa, individualni troškovi putnika i programom nepomenute usluge.

***Doplata za doček Nove godine u hotelu Leopold I je 40 eura (uključena gala večera).***

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre korišćenja usluga.

OPISI HOTELA:

Hotel Leopold I 4*: se nalazi na Petrovaradinskoj tvrđavi. Više od luksuznog hotela, uz posvećenu uslugu osoblja, osećaj posebnosti…Leopold I je simbol elegacije i uživanja i dokaz da umetnost življenja postoji i traje. Hotel raspolaže sa izuzetno uređenim i opremljenim dvokrevetnim sobama, kao i sa 11 luksuzno opremljenih apartmana, od kojih neki nose naziv poznatih istorijskih ličnosti. Takođe, u hotelu postoje i dve rezidencije i to Josif I i Leopold I.

Hotel Sajam 3*:  Nalazi se u krugu “Novosadskog Sajma” na samo 2 km udaljenosti od strogog centra grada. Nudi udoban i renoviran smeštaj s mini barom i bežičnim pristupom internetu. Hotel Sajam ima parkiralište s video nadzorom i čuvarom. Na raspolaganju su i konferencijske sale koje se mogu koristiti za poslovne prezentacije i sastanke. Sajam ima očaravajući panoramski pogled na Novi Sad, Dunav i Frušku goru.

Hotel Novi Sad 4*: smešten u srcu Novog Sada, na samoj raskrsnici najvećih bulevara, u neposrednoj blizini autobuske i železničke stanice. Nedaleko od novosadskog sajma i  centra grada. Hotel Novi Sad je hotel sa četiri zvezdice sa specijalizacijom “poslovni hotel”. Opremljen je  za poslovne susrete, seminare, konferencije i tim-bilding aktivnosti. Hotel je za svoje goste obezbedio besplatnu WI-FI internet konekciju, 60 parking mesta pod fizičko tehničkim  nadzorom (besplatno za goste hotela). Dozvoljeni su mačke i psi (male i srednje veličine),  za koje je obavezna najava pre dolaska.

Hotel Sheraton 4*: deo je najvećeg svetskog lanca hotela “Marriott International”. Hotelski sadržaj: 140 udobnih soba, 10 apartmana, 2 sobe za osobe sa invaliditetom, besplatan internet, 24h room service, kablovska/satelitska TV, teretana, Marriott Bonvoy Loyalty Program, wellness i spa,  garaža i javni parking, Hotel poseduje moderan konferencijski prostor koji se sastoji iz 6 konferencijskih sala. Restoran Apicus ima 120 mesta i nudi širok spektar nacionalne i internacionalne kuhinje.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije „Market tours“.

Licenca OTP 18/2016., važi od 05.02.2016. godine.

Tel: 021/468-409; 6367-612; email: market.tours.ns@gmail.com; www.markettoursns.com